Over ons

Mag ik je even voorstellen: Modern Furniture heet mijn blog. Omdat wonen voor mij verslavend werkt. Na het kopen van mijn droomhuis borrelde er iets in mij naar boven wat er blijkbaar altijd al heeft gezeten: een passie voor interieur. Ik ben een freelance lifestyle journalist, fotograaf, interieurstylist, globetrotter, vlogger en levensgenieter en heb sinds het kopen van Het Droompaleis een obsessie voor alles wat te maken heeft met wonen. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in online modeland schrijf ik tegenwoordig over datgene waar mijn hart ligt: wonen. ‘Home’ is immers ‘where the heart is’. Toen ik na een sollicitatiegesprek bij een bekend woonblad werd afgewezen, puur en alleen omdat ze me te ondernemend vonden, wist ik het zeker: ik ga lekker voor mezelf beginnen!
Jong geleerd

Mijn vroegste interieurherinnering was tijdens een vakantie naar Zeeland waar ik mijn ouders volledig in tranen vertelde over mijn verafschuwing voor de ‘té bruine meubels in het vakantiehuisje’. Daar zag ik mezelf namelijk geen twee weken vertoeven. Volledig verbaasd was ik dan ook toen paps en mams mededeelden géén ander huisje te huren. Ik nam mezelf dan ook voor om alleen nog daar te vertoeven waar het interieur me aansprak. In mijn jongere jaren heb ik dan ook zes verschillende kinderkamers gehad…
Modern Furniture x Woonspecial Libelle

Feature in de Woonspecial van Libelle. Trots!

screenshot-www instagram com 2016-08-05 17-12-23

Overdosis

Ik heb een zwak voor Scandinavisch en industrieel design, tweedehands vondsten en theedoeken in alle soorten en maten, ben gefascineerd door binnenkijkers, de mooiste woonaccessoires, handige DIY tips, (inter)nationale hotspots en Carrie Closets (ja, ik heb mijn eigen naam voor ‘inloopkasten’ bedacht), niet te denken aan die van mezelf en verslind woonbladen alsof het de nieuwste Vogues zijn. Modern Furniture is dan ook mijn persoonlijke virtuele scrapbook van alles wat mij op woongebied inspireert.
Enthousiast bloggersteam

Op mijn blog vind je ook blogs van andere Modern Furnitures – lees hieronder meer over het bloggersteam. Daarnaast geef ik je ook een kijkje in mijn eigen interieur én laat ik je de leukste reisadresjes zien. Modern Furniture laat zien dat thuiskomen, waar ook ter wereld, een vorm van ontspanning is.

Heb je een idee, een opmerking, wil je misschien schrijven voor mijn site of wil je gewoon iets kwijt? Schroom dan niet om mij een mailtje te sturen.

Een woongroet,