3 interieurtrends voor in de keuken

Ben je opzoek naar een nieuwe keuken of wil je de keuken opknappen en weet je niet goed wat je wil? Dan is dit blogbericht precies wat je zoekt! Hier nemen we je namelijk mee in de drie grootste keukentrends van dit moment. Laat je inspireren en kijk hoe de trends toepasbaar zijn in jouw keuken.

Natuurlijke materialen

Momenteel is het een grote trend om natuurlijke materialen te verwerken in je keuken. Hierbij kan je denken aan een keuken die voor een groot deel bestaat uit verschillende houtsoorten of uit bamboe. Dit kan goed gecombineerd worden met groene accenten wat ook een natuurlijke uitstraling geeft. Vind je dit nog iets te standaard? Ga dan eens kijken naar materialen in de keuken die zijn gemaakt van maïs, zeegras of marmer. De mogelijkheden met natuurlijke producten zijn eindeloos.

Een keuken is niet alleen om te koken

De functie van een keuken is natuurlijk om eten te bereiden, maar tegenwoordig is het veel meer dan dat. Het is een ruimte waar familie en vrienden worden uitgenodigd om gezellig te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Hierdoor veranderen keukens langzaam in woonkeukens. Dit kan je creëren met een keukenblok waar je samen met je gezin kan kletsen terwijl je aan het koken bent.

Een slimme koelkast

Alles wordt steeds digitaler en dit geldt ook voor de koelkasten. Ideaal, want dan kan je op je koelkast een boodschappenlijstje bijhouden, tv kijken en je agenda bekijken. Daarnaast kan je als je aan het werk bent op je telefoon kijken wat er nog in de koelkast ligt. Buiten al deze digitale mogelijkheden, houdt de slimme koelkast eten extra langs vers! Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens bij Geerlofs voor een andere soort koeltechniek.

Berichten gemaakt 69

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven