Een koffiebar in huis: waarom ook niet?

Ik hou van een koffiebar in huis! Dat heb je uiteraard al eens voorbij zien komen op mijn blog. Als je er de ruimte voor hebt, is het heel leuk om er eentje te creëren in de keuken. Interieurdesigner Marije heeft ook een koffiebar in huis, welke ze prachtig stylede. Zelfs haar piano blendde er moeiteloos in. 

Dit is toch een fijn hoekje? Marije vertelde me dat ze in eerste instantie blauwe tegels in haar keuken wilde doen, maar koos er toch voor deze te bevestigen in dit hoekje bij de piano. De inspiratiebron voor deze plek was een foto van haar en haar vriend gemaakt in Alicante, maar later geïllustreerd door een kunstenares. Marije was zo geïnspireerd door de kleursetting dat ze ermee aan de slag ging voor haar koffiebar hoekje bij de piano. Als kers op de taart schreef ze met krijt ‘Caffé per favore’ op de muur. Een beetje Italië in Nederland.

Meer zien van deze koffiebar en meer uit het huis van Marije? 

Goed nieuws, want de komende week komen er nog meer woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Marije? Volg haar dan op Instagram.

Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Marije

Bekijk hier woontips uit de vorige hometour uit het huis van Ingrid vol kunstig behang:

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com


Source: New feed

Berichten gemaakt 198

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven