Laat je huis schitteren met prachtige design woonaccessoires!

Voelt jouw woonkamer een beetje suf? Fleur het interieur op met mooie design woonaccessoires. Zo kun je kiezen tussen een breed assortiment aan prachtige producten die je huis echt net weer wat meer swung geven! Ga voor rood, groen of paars. Voor een kandelaar, vloerkleed of handdoekenrek. Je kunt accessoires krijgen in allemaal verschillende stijlen. Van art deco tot modern industrieel. Woonaccessoires maken je huis helemaal af en laten je meubelen shinen. Geef ze de liefde die ze verdienen en verdiep je in de woonaccessoires die bij jouw interieur en levensstijl passen. Laten we voor inspiratie eens kijken hoe een van de allergrootste interieur designers van de wereld én tevens Nederlands trots het aanpakt.

Grootheid Eric Kuster

Eric Kuster is een Nederlandse top interieur ontwerper die ook eigenaar is van het woonlabel Metropolitan Luxury. Met dit label tilt hij verschillende moderne woonprojecten tot grotere hoogtes en inspireert hij mensen over de hele wereld met zijn visie op wonen en interieur. De twee woorden die de intieme stijl van zijn werk het beste beschrijven steunen op een perfecte balans van klassiek en modern, Europees en internationaal. Zijn exclusieve woningsprojecten brengen hem van Curacao tot Londen. Maar daar houdt het niet bij op! Hij doet ook interieur design projecten in grote luxe jachten, bekende nachtclubs en hotels.

Zijn merk structuren is niet heel makkelijk, maar deze top designer zorgt er altijd voor dat hij iets prachtigs en unieks oplevert. Creativiteit is iets wat altijd door Kuster’s werk heen schijnt. Zijn gebruik van woon accessoires brengen de details aan die nodig zijn om het interieur spannend te houden. Hij gebruikt vaak strak gestylede fotolijsten, vloerkleden en kussens. Dit wordt gedaan om de sfeer van zijn designs warm en huiselijk te houden.

De perfecte design woonaccessoires voor jou

Woonaccessoires zijn een must have voor je huis, want niet alleen Kuster is in staat om hiermee elk interieur op te pimpen, maar jij kan het ook! Heb je zin om een mooie kap te kopen voor je lamp of gordijnen om je ramen mee te bedekken? Wacht dan niet en doe het gelijk. Vergeet na het plaatsen van je unieke accessoires ze alleen niet perfect af te stylen met een mooie vaas met bloemen of een grote pot met planten. Dat brengt je kamer net iets meer tot leven.

Berichten gemaakt 69

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven