Liefde voor een hoofdeinde op maat

Vorige week schreef ik over de rotan hoofdeinde die Nancy uit Haarlem in de master bedroom heeft. Voor in de slaapkamer koos ze weer iets anders, namelijk een hoofdeinde op maat waar de nachtlampjes ingebouwd zijn. Zo krijgt haar slaapkamer meteen een speels effect en creëerde ze meteen meer ruimte voor de afstyling. Cruciaal!

Na elke hometour kom ik terug vol ideeën voor in mijn eigen huis. Na het fotograferen en filmen van Nancy’s prachtige stulpje droom ik ook van een hoofdeinde op maat. Ze bedacht het zelf en liet het door een vakman op maat maken. Naast extra ruimte voor bijvoorbeeld lijsten, vaasjes en boeken creëerde ze ook twee nisje met inbouwspots. Heel leuk, want zo kan ze zowel links als rechts van haar bed een aantal mooie items extra uitlichten. Een soort van mini pronkkastjes. Door het dezelfde kleur te geven als de muren krijg je een mooi ton-sur-ton effect. Liefde voor deze hoofdeinde op maat!

Liefde voor een hoofdeinde op maat
Liefde voor een hoofdeinde op maat
Liefde voor een hoofdeinde op maat

Meer zien van deze hoofdeinde op maat en meer uit het stulpje van Nancy?

Goed nieuws, want vrijdag staat de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) online. Wil je nog meer weten over Nancy? Volg haar dan op Instagram.

Bekijk hier eerdere woontips uit het huis van Nancy:

Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij Britta:

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com


Source: New feed

Berichten gemaakt 197

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven