Liefde voor een overkapping in de tuin

Ik blijf hoop houden dat we in oktober nog mooi weer krijgen. Dat is vaak wel het geval gelukkig. Dus dat betekent dat de tuin absoluut nog niet herfstklaar gemaakt hoeft te worden. Als je een overkapping hebt, kun je hier trouwens het hele jaar door heerlijk toeven.

Al tijden zijn we bezig met plannen voor onze tuin en ondertussen doe ik heel veel inspiratie op bij anderen. Zo ook bij de Duitse Britta die samen met haar gezin in een droomhuis in Haarlem woont. Naast een stunning huis mag de tuin er ook zeker wezen. Mij viel meteen die geweldige houten overkapping op waar het heerlijk toeven is. Als je werk maakt van je tuin is het echt een verlengstuk van de woonkamer. Britta zorgde er met heaters voor dat haar gezin het hele jaar door kan genieten van dit fijne hoekje onder de overkapping. Ze stylede het onder meer met een heerlijke loungebank, buitenkleed, houten salontafels en een rieten fauteuil. Om het helemaal af te maken mag een hangmat natuurlijk niet ontbreken. En kijk, ook hier stylede ze een houten wandpaneel. Mooi hoekje, toch?

Meer zien van deze overkapping en meer uit het huis van Britta?

Goed nieuws, want de komende week komen er nog twee woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Britta? Volg haar dan op Instagram.

Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Britta:

Bekijk hier woontips uit de vorige hometour uit het huis van Marije met tiny house in de tuin:

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com


Source: New feed

Berichten gemaakt 197

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven