Vaak last van de zon? Kies dan voor shutters!

Veel woningbezitters storen zich eraan als ze lekker in de woonkamer zitten en buiten fel de zon schijnt. Terwijl ze even lekker willen computeren, tv willen kijken of lekker een boek willen lezen, worden ze voortdurend verblind door het felle zonlicht. Ook de warmte die ineens naar binnen komt bij de inval van veel zonlicht, ervaren veel mensen als vervelend. Gelukkig is er tegenwoordig uitstekende zonwering beschikbaar, zoals shutters en horren, die de woning perfect kunnen verduisteren en verkoelen. Kies je voor dit soort oplossingen, zoals horren of shutters, dan gun je jezelf een hoop extra comfort en plezier. Met name shutters zijn momenteel populair als raamdecoratie. Maar wat maakt juist dat type zonwering zo aantrekkelijk?

Niet alleen praktisch, maar ook sfeervol en aantrekkelijk


Shutterszonwering gebruiken is niet allen ideaal omdat het comfort in huis aanzienlijk verhoogd wordt, maar heeft ook in stilistisch opzicht veel positiefs te bieden. Shuttersramen zien er namelijk klassiek, sfeervol en romantisch uit. Wil je de sfeer in je woning en de uitstraling van je interieur een positieve impuls geen, dan kan dat eigenlijk op geen betere manier dan door te kiezen voor dit type zonwering!

Je maakt een duurzame keuze met shutterszonwering


Prettig aan shuttersramen is dat deze duurzaam zijn en lang meegaan. Zoek je een raambekleding die tegen een stootje kan, dan zit je met deze soort, eventueel in combinatie met horren bij de tuindeur, altijd goed. Naast het feit dat deze raamdecoratie een duurzame optie is, wordt je woning door het plaatsen van shuttersraambekleding direct ook meer waard. Je investeert dus op meerdere manieren in je eigen huis!

Je kunt deze raamdecoratie gemakkelijk gebruiken én schoonhouden


Fijn aan shutterszonwering is voorts ook het grote gebruiksgemak. Je kunt de lamellen van deze raamdecoratie eenvoudig open en dicht doen, en daardoor precies afstemmen hoeveel zon of privacy voor jou wenselijk is. Meestal kun je met een bedieningsstok of een touwtje de lamellen openen en sluiten, wat dus heel eenvoudig werkt. Het schoonmaken van shutterszonwering stelt verder ook weinig voor. Tweemaal per maand de lamellen afnemen meet een stofdoek volstaat over het algemeen om je raamdecoratie schoon en stofvrij te houden. En dat is wel zo prettig als je bijvoorbeeld last hebt van hooikoorts of andere soorten allergieën.

Veel variatie qua kleuren en modellen


Prettig aan de keuze voor shuttersramen is dat er voor elke woonstijl een oplossing op maat te vinden is. Koop je jouw zonwering bij een ervaren speciaalzaak, dan heb je de keuze uit een groot assortiment aan kleuren, stijlen en materiaalsoorten. De variatie is bij speciaalzaken enorm en er is dan ook altijd maatwerk mogelijk. Dus of je nu een klassieke woonstijl hebt, van een Scandinavisch interieur houdt of juist voor een tijdloze of moderne woning gaat: met shutterszonwering is werkelijk alles mogelijk en is geen wens te gek.

Meefinancieren vanuit een hypotheek kan


Vind je de uitgave aan shuttersramen te groot? Dan is het tegenwoordig ook mogelijk om de aanschaf hiervan vanuit je hypotheek mee te financieren. Zo hoef je niet je spaarrekening aan te boren om deze raamdecoratie te kopen.

Berichten gemaakt 69

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven