Werken met een paarse kleur in de woonkamer? Trek ‘m door tot de tuin!

De Haarlemse Nancy woont in een verbouwd huis uit 1898 en een van de eyecatchers in haar huis is de paarse kleur in de woonkamer. Zo leuk dat ze deze doortrok tot aan de tuin. Zo wordt binnen met buiten verbonden en andersom. Interieurtip!

Nancy is trouwens niet de eerste die dit doet. Ik zag in de hometour bij Marije ook al dat ze de kleur in de woonkamer doortrek tot in de tuin. Zo creëer je een speels effect en is er meer verbinding tussen de woonkamer en buiten. Let er wel op dat je verf kiest wat buiten kan. Ikzelf ben bezig met plannen voor onze nieuwe tuin en neem deze interieurtip zeker mee, want het gaat nu écht kriebelen. Door te kiezen om alle muren in dezelfde tint te verven, lijkt de woonkamer ook stukken langer. Mooi gedaan, Nancy!

Meer zien van deze paarse kleur in de woonkamer en meer uit dit stulpje?

Goed nieuws, want de komende week komen er nog meer woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Nancy? Volg haar dan op Instagram.

Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij Britta:

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

Het bericht Werken met een paarse kleur in de woonkamer? Trek ‘m door tot de tuin! verscheen eerst op Interior Junkie.


Source: New feed

Berichten gemaakt 195

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven