Woonfavorieten: teddy slaapbank + kleurrijke tafellamp

Elke week een lijstje vol moois voor in huis welke op mijn wishlist staan. Want een huis is immers nooit af, toch? Met deze week als woonfavorieten weer heel veel leuks voor in huis zoals onder andere een teddy slaapbank, een kleurrijke tafellamp, een monochroom vloerkleed en een prachtig setje bijzettafels. Shop ze!

Teddy slaapbank

Teddy stof is nog steeds hartstikke hip, daar ontkom je voorlopig niet aan. De stoelen, fauteuils en banken in teddy stof zagen we al heel veel, maar niet eerder spotte ik een teddy slaapbank, zo deze. Daar liggen je logées pas extra heerlijk op. De oppas opa’s en oma’s zouden op deze teddy slaapbank heerlijk toeven. Ingeklapt doet hij dienst als een mooie bank. Een teddy slaapbank, I love it!

Woonfavorieten: teddy slaapbank + kleurrijke tafellamp
Woonfavorieten: teddy slaapbank + kleurrijke tafellamp

Monochroom vloerkleed

Lampen maken je zithoek af, maar ook een mooi vloerkleed. En ook al ben ik enorme fan van ronde, deze rechthoekige krijg ik maar niet uit mijn hoofd. Hij komt met een monochroom kleurenpalet en meet 230 x 160 cm. Mooi in de mix met een cognacleren bank, maar ook zeker voor naast je bed of in combinatie met die teddy slaapbank hierboven.

Mooi stel

Het leuke aan deze bijzettafeltjes? Ze komen in een set van twee! Dat betekent dat je niet hoeft te kiezen, scheelt weer. De één komt in een schitterend jasje, de anders is gitzwart. En juist die twee verschillen maken ze zo’n mooi setje. De zwarte is 59 cm hoog, de gouden 55 en beiden hebben een diameter van 30 cm. Ideaal voor in de zithoek. Tip: mix ze met en rond vloerkleed.

Woonfavorieten: teddy slaapbank + kleurrijke tafellamp
Woonfavorieten: teddy slaapbank + kleurrijke tafellamp

Kleurrijke tafellamp

Je kunt niet genoeg verlichting in huis hebben. Echt, met een juiste mix aan lampen maak je het thuis een stuk sfeervoller. Ik maak er echt een sport van om de mooiste mix te shoppen voor in elke ruimte in huis. Vaak wissel ik ze ook af. Tip: verander eens van kap, dan geef je een lamp direct een andere look zonder dat je er geld aan uitgeeft. Fijn. Deze tafellamp vind ik zo leuk door het zachtgroene jasje. Zou mooi staan op een sidetable, hoewel jij op je nachtkastje ook zeker niet misstaat.

Botanische kussenhoes

Het mooie aan deze kussenhoes is de botanische print. Hij komt in een groen jasje, heeft goudkleurige stiksels en de achterkant is van donkergroen fluweel. Je kunt dus kiezen tegen welke kant je aankijkt, maar als ik mocht kiezen, dan wist ik het wel. Let wel: het is dus alleen de hoes, de binnenkussen moet je zelf nog erbij shoppen.

Woonfavorieten: teddy slaapbank + kleurrijke tafellamp
Woonfavorieten: teddy slaapbank + kleurrijke tafellamp

Groene vaas

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar het kriebelt bij mij weer om bezig te gaan met alle planten en bloemen in huis. Juist, ik heb dus last van vervroegde voorjaarskriebels. Ik stuitte op deze vaas en ben er helemaal verliefd op. Hij komt in een strak jasje met zachtgroene tint, hij meet 30 x 11,5 (hxd) en zelfs zonder plant of bloem erin doet ‘ie het erg goed in je interieur.

Bekijk hieronder nog meer verleidelijke woonfavorieten:


Source: New feed

Berichten gemaakt 249

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven